Coach Ruth krijtbord

Contact

Veel leerlingen hebben in de (online) lessen moeite om de concentratie en motivatie vast te houden. Er kan stress en faalangst ontstaan bij toetsmomenten. Cijfers kunnen tegenvallen waardoor de inzet en de emotionele beleving van schooltaken veranderd. Het leren van sommige vakken lijkt niet te lukken. Ziet u bij uw zoon/dochter enkele van deze signalen en via het contactformulier kunt u mij benaderen. Samen bespreken we wat ik kan betekenen. Heb je als leerling behoefte om je zorgen en stress kwijt te kunnen, via het formulier kun je jouw verhaal aan mijn sturen. Een luisterend oor kan ik je minimaal bieden. Wil je bijlessen voor een moeilijk vak of wil je hulp bij de examens, ook dit mag je mij vragen via het formulier. Heeft u vanuit het VO interesse in een training Executieve Functie, wellicht in het kader van de NPO gelden? Via het contactformulier kunt u informatie aanvragen. Ruth IJtsma omgeving Boskoop KVK: 81315813